Окръжна прокуратура–Добрич привлече към наказателна отговорност за убийство по хулигански подбуди

...
Окръжна прокуратура–Добрич привлече към наказателна отговорност за убийство по хулигански подбуди
Коментари Харесай

Mлади мъже пребиха до смърт човек на улицата в Добрич

Окръжна прокуратура–Добрич притегли към наказателна отговорност за убийство по хулигански подбуди двама млади мъже от града. Д.Д. на 21 година и К.П. на 29 г. са арестувани за период до 72 часа с оглед довеждането им в съда за разглеждане настояването на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража “, предаде Dariknews.bg. 

Жертвата, 52-годишен мъж е открит на улица в Добрич в петък в безпомощно положение. Той е отведен в болнично заведение, където въпреки напъните на лекарите малко по-късно умрял. Назначената съдебно-медицинска експертиза открила, че мъжът е станал жертва на тежко престъпно престъпление и гибелта му е насилствена.

По тялото му са открити голям брой травматични увреждания, показващи, че той е станал жертва на побой.

Незабавно във връзка със случая били подхванати голям брой процесуални дейности и дейности по търсене на причинителите на тежкото закононарушение. В хода на следствието били събрани доказателства за съпричастността на двамата обвиняеми към убийството, като станало ясно, че са го направили по хулигански подбуди.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич. Предстои в съда да бъде импортирано и прегледано настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР